Eğitim Verdiğimiz Alanlar

09.06.2020 209

Mesleki Eğitim Merkezimizde mevcut öğretmen kadromuz itibariyle yedi ana alanda eğitim verilmektedir. Bunlar aşağıda listelenmiştir.

Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı ve alt dallarına ait haftalık ders çizelgeleri için tıklayınız.

Makine Teknolojisi Alanı ve alt dallarına ait haftalık ders çizelgeleri için tıklayınız.

Metal Teknolojisi Alanı ve alt dallarına ait haftalık ders çizelgeleri için tıklayınız.

Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı ve alt dallarına ait haftalık ders çizelgeleri için tıklayınız.

Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı ve alt dallarına ait haftalık ders çizelgeleri için tıklayınız.

Yiyecek-İçecek Hizmetleri Alanı ve alt dallarına ait haftalık ders çizelgeleri için tıklayınız.

Eğitim verdiğimiz alanlar bunlarla sınırlı değildir. Yeterli müracaat olması halinde başka alanlarda da eğitim verilmektedir. Çıraklık eğitimi kapsamında olan alan ve dalların tam listesi için tıklayınız...

ÖNEMLİ:

Meslek liselerindeki uygulamadan farklı olarak Mesleki Eğitim Merkezlerinde öğrencilerin alan ve dal seçimi okula kayıt esnasında hemen yapılır. 9 uncu sınıfın sonuna kadar alan, 10 uncu sınıfın sonuna kadar aynı alan içinde dal değişikliği yapılabilir. Ancak belirtilen süreler geçtikten sonra alan ve dal değişikliği yapmak mümkün olmamaktadır. Bu sebeple alan/dal seçimleri dikkatli yapılmalı ve değişiklik gerekiyorsa süresi içinde okul idaresine bir dilekçe ile müracaat edilmelidir.